Aktiv familieferie​

Naturskønt område​

Familieferie med masser af aktiviteter

Hedegården er det perfekte sted for en billig familieferie på et hotel med masser af aktiviteter i nærheden. Dermed er der mulighed for en aktiv familieferie i Danmark frem for at rejse til udlandet, når det er sommerferie, efterårsferie og lignende. Vi er beliggende i Hammel - tæt på Langå, Sabro og Bjerringbro.

Aktiv bondegård til en jordnær familieferie

Vi er en bondegård med Bed and Breakfast, hvor det er muligt at få luft under vingerne. Vi er et aktivt landbrug i naturskønne omgivelser, og vi kan tilbyde en afstressende og jordnær familieferie langt væk fra dagligdagen.

Der er mulighed for masser af aktiviteter for hele familien, så I kommer hjem med uforglemmelige minder fra jeres familieferie. Vi har for eksempel en "put and take"-sø, en golfbane, et action-center og et badeland tæt på. Desuden har vi Frijsenborgskovene og Den gamle Pøt Mølle samt Jysk Automobil Museum i nærheden.

Der er også masser af muligheder i Hammel. Læs mere her.

Omdrejningspunktet for en familieferie hos os er naturligvis Hedegården, der er et aktivt landbrug.

Her kan I opleve den landlige ro og idyl, følge dyrenes hverdag samt lade børnene lege og blive beskidte. Her sker der altid noget.

Bestil værelser til jeres næste ferie i dag

Du kan bestille værelser til jeres næste familieferie allerede i dag, og du er også velkommen til at stille spørgsmål om Hedegården og de omkringliggende aktiviteter - fx i Randers og Silkeborg.

Du kan ringe til os på telefon 40 86 27 33 for at stille spørgsmål eller bestille værelser. Du kan også skrive til os på mail@hedegaarden.com

​Kontakt os

Har du nogle spørgsmål eller vil du gerne booke et værelse kan du udfylde formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩✩✩✩

Vurderet 4,3 ud af 5 stjerner

Baseret på over 11 anmeldelser fra Google​

Firma

Hedegården

CVR: 14208437​

Kontakt

Telefon: 40 86 27 33

E-mail: mail@hedegaarden.com